Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med parmesanost

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Hamburgarna kan grillas utan förstekning. Lägg dem då för säkerhets skull på ett teflonnät (finns i välsorterade köksbutiker).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vitlök, lök, worcestersås, parmesanost, ägg, sambal oelek, salt och peppar i en bunke. Tillsätt färsen och rör tills färsen är väl blandad.
  2. Forma 10 biffar à drygt 150 gram. Stek biffarna i het panna, 2-3 minuter på varje sida. Förvara dem i kylen tills det är dags att grilla.
  3. Grilla biffarna ca 2 minuter på varje sida. Rosta även hamburgerbröden på grillen, ca 30 sekunder på var sida. Servera med tillbehören, getostcrème fraiche finns bland mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.