Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgerdressing

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Trött på köpta dressingar i fula tuber? gör en själv i stället. skulle det bli över så är den hållbar i minst 4 veckor. Har inga exakta mängder, men följ ungefär proportionerna så blir det nog bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skeda i majonäs i en skål, så mycket som man tror att det går åt.
  2. Ta hälften så mycket gurka.
  3. Blanda i ketchup tills det smakar bra och blir rätt färg.
  4. Lite senap efter egen smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.