Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hannas äppelkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här receptet fick jag för många år sedan, men det står sig väldigt bra fortfarande. Enkel och göra också!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Finfördela smöret. Tillsätt ägget och arbeta raskt ihop degen. Smörj en form, tryck ut hälften av degen och fyll den med rivna äpplen. Gör lock av den andra dagen. Tryck till och nagga kanten. Grädda på botten av ugnen 30 minuter i 175 grader. Sikta över florsocker när den svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.