Är du också trött på vegoglass som smakar bark & ser ut som grus? Fullproppad med e-ämnen som ingen har hört talas om & dessutom kostar skjortan? Gör din egen! Laktosfri. Glutenfri.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det verkar riktigt gott. Hallon och kanel är lite av en favorit. Jag har bara gjort glass en gång förut och då blev den väldigt isig. Har du något tips på hur man undviker det?
Frö att undvika iskristaller i glassen ska man röra om ofta.
Ser riktigt gott ut. Ska testa det nu i sommar ;) Kan man möjligen använda björnbär, blåbär eller jordgubbar också? Inte allihopa samtidigt men ja, du förstår vad jag menar. Björnbärsglass, blåbärsglass & jordgubbsglass. Hallon och björnbär ska jag absolut testa.
Klart du kan! Testa dig fram och se vad som händer hurru!