Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Går fort att göra och är min pojkars favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker smidigt.
  2. Blanda ner russin, socker,vetemjöl, bikarbonat och havregryn.
  3. Forma till små bollar. Tryck ut dem med en gaffel.
  4. Grädda ca 10 minuter i 175 g.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anki54 4 mars 2009

    I receptet ska det vara 1 1/2 dl vetemjöl, såg att det inte va med. Lycka till.

  • kekke46 19 september 2011

    Hej! Jag har bakat dina goda och spröda havrekakor. Jag tog 2½ dl vetemjöl. Blir en femma från mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.