Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hannas pärontryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Söt och god tryffel som passar utmärkt till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde. Hacka chokladen och tillsätt den. Ta kastrullen från värmen. Låt chokladen smälta helt. Rör ner smöret och tillsätt päronkonjaken. Häll upp i form och låt stelna i kylskåp. Det är lätt att skära lagom bitar när den stelnat. Eller forma små kulor med en sked och handen. Rulla dem i kakao eller florsocker.
  2. Tips! Kyl handen med lite is så är det lättare att forma bollar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vetebullen 10 december 2008

    Mycket gott! Gör denna varje jul till oss vuxna.! God Jul önskar Jeanette

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.