Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Happy New Year

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Läckert för ögat och väldigt gott för gommen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut marsipanerna till tre fyrkantiga plattor av varje färg, ca 4 mm tjocka.
  2. Kavla ut mandelmassan till fyra plattor, ca 2,5 mm tjocka. Alla plattor ska vara lika stora.
  3. Smält chokladknapparna i mikrovågsugn .
  4. Pensla choklad på plattorna och, innan chokladen stelnar, lägg samman dem kant i kant så att färgerna varvas.
  5. Skär upp i stänger, ca 0,5 cm tjocka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.