Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hare i Dijonsenap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp 60 gr smör i en panna och fräs köttet gyllengult. Låt det sedan få vila i rumstemperatur ca 10 minuter. Hetta upp 40 gr smör och fräs champinjonerna och citronjuicen. Spenaten kokas i ca 6 minuter i lättsaltat vatten. Sätt ugnen på 240 grader. Smörj en form med smör. Smörj köttbitarna med dijonsenapen och rulla dem i brödsmulorna. Lägg upp dem i fatet. Koka i ugnen i ca 12 minuter. Tag bort alla bitar utom låren, som kokas i ytterligare 8 min. Fräs baconet i smör några minuter. Hetta upp 40 gr smör och fräs snabbt spenaten och svampen. Tillsätt baconet. Smält det återstående smöret och häll det över haren. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.