Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hargryta

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Så enkel, så god!

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga en välkryddat hare i lergryta i ugnen. Häll på ett par dl vatten, lite viltfond och några enbär. Detta tar ca 1 timme. Låt den svalna något och plocka sen isär köttet från benen. Skär detta i lagoma grytbitar. Fräs skivade champinjoner och grovt hackad lök. Tillsätt köttet, grädden, syltlöken och soyan och låt detta puttra ihop lite. Smaka av med salt o peppar. Servera gärna med skalad och försiktigt kokt mandelpotatis samt en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.