Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Haricots verts i tomatsås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott till buffén!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs den i smör och olivolja i en panna. Tillsätt haricots verts, buljongtärning, kanel, harissa och salt. Koka under lock ca 15 minuter. Låt kallna. Strö över osten.
  2. Servera som mezarätt, till pasta, grillat kött eller fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.