Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Haricots verts med färsk vitlök och bladpersilja

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här är en del av en kinameny jag gjorde inspirerad av ett besök i Shandong-provinsen i Kina 2009. De flesta recepten fungerar iofs för enskilt också. Följande recept ingick i menyn och finns i min kokbok: 1. Äggstekta nudlar, Haricots Verts med färsk vitlök och bladpersilja, 2. Stekt kyckling i sötsur sås av ananas, 3. Räkor och purjolök med oystersås, 4. Kinesisk svamp och paprika, 5. Råstekt persiljerot med soja och vitlök

Ingredienser

Instruktioner

Skär upp basten på den färska vitlöken i tunna skivor och grovhacka den. Grovhacka även bladpersiljan. Förväll dina Haricots Verts i saltat vatten ca 4-5 minuter. Lägg över de förvällda bönorna tillsammans med vitlöken i en stekpanna eller wok med lite olja. Fräs en stund innan du till slut lägger i persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.