Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Haricots verts med vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka bönorna i saltat vatten 6-7 minuter. Häll av kokvattnet och spola bönorna med kallt vatten. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i vitlök, ströbröd och persilja. Rör om och fräs några minuter. Salta, peppra och låt smöret smälta ner. Tillsätt bönorna, rör om och låt dem bli varma. Servera till grillat kött eller som egen rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.