Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harissamarinerad kycklingschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En saftig kyckling med lagom hetta!

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här 1. Dela varje kycklingfilé i två delar på längden. 2. Banka ut fileérna mellan två plastpåsar till tunna schnitzlar. 3. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en mixer. 4. Lägg kycklingen i marinad ca en timme. 5. Grilla kycklingen ca 3 min på varje sida, tills den är genomstekt. 6. Strö över sesamfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.