Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harpaté till julbordet

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela harköttet med kniven i matberedare eller mal det grovt i köttkvarn. Blanda samman alla ingredienser utom pastejen till en jämn smet. Skär pastejen i ca 1 cm stora kuber och blanda i den. Packa smeten i en smörad avlång bakform och grädda i nedre delen av ugnen ca 40-50 minuter på 175 grader. Låt patén svalna i formen.
  2. Servera med lingon- och rönnbärssås. Blanda lika delar rårörda lingon och rönnbärsgelé. Smaka av med lite färsk riven ingefära.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.