Gör så här:
Skär loss köttet från benen och skär det i tärningar. Blanda samman marinaden och lägg i köttbitarna. Täck skålen och låt stå kallt i ca 3 timmar. Ta upp köttet och torka av det.
Skala och hacka löken. Klipp baconskivorna i strimlor direkt ner i en stekpanna, tillsätt ev lite fett.
Bryn lök och kött tillsammans med bacon.
Lägg allt i en gryta, salt och krydda med peppar och paprikapulver.
Rör om och sila över marinaden.
Låt alltsammans koka på svag värme under lock tills köttet känns mört, 45 min - 1tim.
Rensa under tiden färska kantareller och dela dem i bitar om de är stora, konserverade går även bra men låt dem rinna av ordentligt.
Fräs dem i lite fett, droppa över citronsaften.
Blanda ner creme fraiche och lingon i grytan och smaksätt med salt och peppar om så behövs.
Strö kantarellerna i grytan strax före serveringen.