Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsbiffar

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Riv potatisen rå. Hacka lök och stek den i olja. Mal hasselnötterna i till exempel en mandelkvarn.
  2. Blanda det kokta riset, potatis, lök, nötter, buljong och sojamjöl i en bunke. Forma till ganska stora biffar och vänd dem i en bland­ning av strö­bröd och paprika­pulver.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna några minuter på vardera sidan.
  4. Hasselnötsbiffarna passar lika bra till pasta som till potatis. Servera med en god sås till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.