Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsbiffar

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Vegetariska biffar gjorda på bla. nötter blir alltid gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och riv rotsellerin grovt, fräs i olivolja. Blanda i de övriga ingredienserna och forma smeten till biffar. Stek i olivolja några minuter per sida.
  2. Servera till potatis, ris eller couscous!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Bok_Choy 11 augusti 2008

    Låter spännande! Älskar nötter, ska ge mig på att laga dem så fort jag har tid och ingredienser! :)

  • Bok_Choy 23 augusti 2008

    De var helsmaskiga. Pappa, som annars nästan får kväljningar bara han hör ordet "vegetarisk" tyckte de var goda. Mycket bra recept! (Lade till potatismjöl för att göra dem hållbarare)

  • thelonius 5 oktober 2008

    Det var nog de godaste vegetariska biffar jag lagat. Lätta att göra också.

  • saxa 5 maj 2010

    Goda, och lätta att göra.

  • anna_jyre 30 januari 2011

    Tack för ännu ett bra vegetatiskt recept!

  • Bellaverde 7 mars 2011

    Byt ut hälften av nötterna mot naturella cashewnötter så får du en mildare nötsmak. Minska mängden ägg till 1 och lägg till 1/2 baket bönmix (gärna ljusa) som du kör i matberedaren/stavmixern. Lite matigare och något enklare konsistens att handskas med men måste fortfarande stekas försiktigt =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.