Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsbröd

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Baka helst samma dag som festen, eller frys in och värm upp dem i ugnen vid serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta undan 1 1/2 dl av mixmjölet. Grovhacka nötterna och blanda dem med den stora mängden mjöl.
  2. Blanda till degen enligt beskrivningen på förpackningen. Låt jäsa.
  3. Ta upp degen på mjölat bord och forma 20 runda bullar. Jäs ytterligare 20-30 minuter. Grädda i 225° mitt i ugnen ca 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.