Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötspanerad västerbottensost med hjortron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär osten i centimetertjocka skivor och vispa ägget. Vänd ner osten i mjölet, därefter ägget och sist hasselnötterna. Smörstek ostskivorna gyllenbruna i en inte allt för het stekpanna.
  2. Servera genast på tallrik med hjortronsylt och vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 19 maj 2009

    Det verkar jättesmarrigt! Måste prova... /Nettan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.