Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötstårta med chokladgrädde

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Världens enklaste tårta. Alla tycker om den och särskilt glada blir de gäster som inte tål gluten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mal nötterna i en mandelkvarn. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner nötterna. Bred ut smeten i en bakpappersklädd liten långpanna, ca 20x30 cm.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Prova med en sticka, kakan ska vara torr i mitten. Stjälp upp kakan och låt den kallna.
  4. Vispa grädden. Smaksätt med kaffe och chokladpulver. Bred grädden över kakan och hyvla över mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.