Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötstoppar

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Supergoda maränger med nötsmak. Perfekt att ha hemma i en burk, ifall det kommer oanmälda gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Vispa äggvitor och socker med elvisp över vattenbad i ca 8 minuter. Låt vattnet i kastrullen sjuda och vispa i en skål som passar kastrullen så pass att ingen vattenånga når marängsmeten. Låt smeten svalna.
  3. Hacka nötterna grovt och rör ner dem i marängsmeten.
  4. Klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper. Använd två skedar så går det lättare.
  5. Grädda mitt i ugnen i ca 60 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.