Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hastbullar med blockchoklad och russin

 
  • Serverar: 32-40 portioner
Skriv ut

Går fort att göra hastbullar till kaffet. Receptet är till dubbel sats

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman de torra ingredienserna. Finfördela matfettet i mjölet. Vispa ihop ägg och mjölk, rör ner det i mjölblandningen med russin och blockchoklad. Arbeta raskt ihop degen. Klicka ut i pappersformar. Pensla bullarna med ägg, strö över lite pärlsocker och mandel.
  2. Grädda i 225-250 graders ungsvärme ca 10 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.