Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hastbullar med hallon

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver, socker, kardemumma. Tillsätt smöret i små bitar. Rör ner ägg och mjölk. Blanda sist ner de frysta hallonen.
  2. Klicka ut smeten i pappersformar. Strö över pärlsocker. 225 grader i 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marwis 15 januari 2010

    Hur många bullar blir det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.