Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havre- och chokladcookies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Påminner lite om subwaykakor när de är varma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda smöret och råsockret med varandra. Du tillsätter sedan de övriga ingredienserna. Vad du vill ha för choklad väljer du själv. Vit och mörk choklad är en god blandning till exempel. NonStop kanske också kan vara en rolig idé för barnen?
  2. När smeten är blandad tar du ungefär en matsked smet per kaka och plattar till den. Räkna med att de kommer flyta ut och bli ungefär dubbelt så stora. Så gör inte så många per plåt. 6 st räcker för att de ska kunna växa ihop om de inte är små nog.
  3. Låt de gräddas i 10 min och sedan svalna en stund. Men ät de gärna halvvarma. Då är de som godast!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Johannahjelm 12 november 2011

    hade 70% choklad i och lite nonstop, De var helt okey, det smakade som en blandning av havreflarn och subway cookies!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.