Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrebaguetter

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Snabba, lätta och goda

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke. Lös den i det 37-gradiga vattnet. Tillsätt salt, socker och havregryn. Blanda till en slät deg. Låt jäsa på bordet i 30 minuter. Dela degen i 15 bitar och forma till baguetter, ca 10 cm långa.. Sätt ugnen på 225°C. Lägg baguetterna på plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa i 30 – 40 minuter. Pensla med ägg och strö över pumpafrön. Grädda i mitten av ugnen i 12 – 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.