Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrebollar

(10 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Jättegoda havrebollar. Smakar som de gjorde förr! Blir snabbt allas favorit. Passar på kalaset eller när som helst som man är sugen på nåt smarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp alla torra ingredienser i matberedarskålen med kniven i. Kör ca 40 sek. Tillsätt smör och mjölk. Kör tills allt blandats till en smet. OBS! Blir jättekladdigt! Ställ smeten i kylskåp i ca 60 minuter. Forma smeten till ca 20 bollar och rulla i kokos. ÄT & NJUUUT!!!

Liknande recept

Kommentarer (10)

  • Klingan 26 juni 2008

    Påminner om chokladbollar!

  • lagomTjock 26 juli 2008

    GUUUUUD så gött det var du! Detta recept kommer jag att använda väldigt mycket! Tack o böck!

  • Kicki8 18 september 2008

    Detta var underbart gott. Kommer att göras fler gånger.

  • suss001 31 mars 2010

    Godaste havrebollarna jag någonsin ätit ;)

  • lolzon 9 april 2010

    jette got

  • gullun 21 maj 2010

    Hade Lätta, det blev som en soppa =(

  • hansdotter 21 maj 2010

    Det blir som en lös smet "soppa" oavsett om man använder Lätta eller smör. Låt det stå i kylskåpet minst en timme, då stelnar smeten och det går att rulla till havrebollar. Lycka till=)

  • flabban 3 augusti 2010

    En riktigt god godisboll. Hade ingen O´boj så jag blandade kakao, kaffepulver och vaniljsocker istället och det funkade bra. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

  • Skruttan-pluttan 14 augusti 2010

    Tack!! Jätte goda havrebollar, gladast är våra barn...

  • zeid 22 februari 2011

    Otroligt goda! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.