Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrebullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Hittade de här havrebullar i lilla bullboken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda samman vetemjöl, bakpulver och socker. Tillsätt mjölk, ägg och det smälta matfettet. Smaksätt med kardemumma och rör smeten slät.
  3. Skeda upp smeten i bakformar och tryck ner en klick lingonsylt i varje bulle med hjälp med en tesked.
  4. Blanda samman havregryn , socker och smält smör eller margarin till en smulig massa och strö över bullarna. Grädda bullarna i 12-14 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.