Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket enkelt och snabbt recept. Ger goda och spröda havreflarn.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienser och klicka ut små bollar på bakblåtspapper. Lämna utrymme emellan för de smälter och blir större och plattare. Grädda i 200-225 grader, ca 5 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Farlini 12 april 2009

    Mycket bra recept!! Tar dock inte m bittermandelolja =0)

  • disak 12 november 2011

    Ett bra recept och det blev goda kakor. Struntade dock i bittermandeloljan =)

  • thunis9 14 mars 2012

    Bra receept. Bittermandeloljan hör dock inte hemma här.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.