Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn, knäckiga

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Knäckiga havreflarn, tunna, spröda, fina att garnera t ex glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål.
  2. Klicka ut teskedsstora klickar på bakplåtspapper, stort mellanrum, de flyter ut.
  3. Grädda i 175 grader, ca 8 minuter.
  4. Låt svalna på bakplåtspappret.
  5. Om du vill böja flarnen, låt de svalna lite och böj. Lätt att böja om man lägger ett "kvastskaft" mellan två stolar, lägg flarnen över och låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lillasara 17 juli 2009

    Jag hade tappat bort mitt vanliga recept på havreflarn och vad glad jag är för det!!! De här blev verkligen tunna, fina och knäckiga! Ny favoritkaka! Gräddade i varmluftsugn 175 grader.

  • anlika 13 december 2009

    Lägger man i 1-2 tsk ingefära så blir de goda till julfikat

  • emaxen 17 september 2010

    Dessa flarn blev toppen. Tack för ett lyckat recept. emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.