Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn med chokladsmörkräm

 
  • Serverar: 40-50 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Riktigt goda havreflarn med chokladsmörkräm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser. Lägg teskedsstora klickar av smeten, med stora mellanrum, på en smord plåt eller på bakplåtspapper. 6 klickar/plåt.
  2. Grädda i 175 C i ca 8 minuter eller tills flarnen är svagt ljusbruna. Låt dem svalna i några minuter.
  3. Chokladsmörkräm Rör smöret smidigt (kan micras i några sek). Tillsätt övriga ingredienser och rör krämen slät.
  4. Bred på krämen mellan två kakor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.