Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarnstårta med hallon

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättesmaskig tårta som förbereds dagen innan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt, bred ut till 2 runda cirklar på en plåt med bakplåtspapper. Man kan behöva 2 plåtar beroende på hur stora du gör cirklarna.
  2. 200 grader 10 minuter.
  3. När de kallnat så lägger man vispad grädde med hallon (färska eller frysta) emellan de två flarnen. Tryck ihop försiktigt och sedan in i kylen för att serveras nästa dag. Garnera efter tycke.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.