Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynsfrallor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Nyttiga "hurtbullar" saftiga och goda även om de får ligga framme ett tag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder jästen i en skål och tillsätt saltet. Smält fettet och häll i mjölken. Värm till 37 grader. Rör jäst och salt flytande och häll i mjölkblandningen.
  2. Tillsätt sirap, havregryn och fibrexflingor.Tillsätt mjölet till lagom konsistens d.v.s. så att degen släpper bunkens kanter.
  3. Låt jäsa 45 min.
  4. Värm ugnen till 225 grader. Grädda ca.10-15 min eller tills frallorna fått fin ljusbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.