Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynskaka med äpplen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kaka som går fort att göra och är mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Socker och smör röres, ägget tillsättes.
  2. Havregrynen smulas och blandas med mjöl och bakpulver och detta iblandas växelvis med mjölken. Smeten hälles i smord och bröad form.
  3. Äpplena skäres i tunna klyftor, dessa doppas i kanel och socker och trycks ned i smeten. Lite kanel och socker strös över.
  4. Kakan gräddas i svag ugnsvärme 175-200 grader, 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eken21 26 februari 2012

    Har provat denna kaka inte de bästa jag smakat men tack för receptet ändå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.