Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynspalt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Istället för vanlig Pitepalt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg havregrynet i vattnet kvällen före Nästa dag: Blanda i ett ägg, lite salt och mjöl. Gör en smet som är lagom hård. Skär bogfläsket i små tärningar.
  2. Gör sedan som "vanlig palt/kroppkakor" rulla lagom stora paltar och fyll dem med fläsket. Lägg ner dem en och en i kokande lättsaltat vatten. Koka i 45 minuter. Äts med smör och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.