Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynspalt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Då man använder vetekli och havregryn i paltarna så är de särskilt bra för magen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och havregryn och vetekli i en bunke tillsätt salt och vetemjöl .Arbeta in så mycket vetemjöl i smeten som möjligt, jag brukar använda arbetsbord och knåda in mjölet till en klibbfri klump som man sedan gör lämpliga paltar av.
  2. Kokas i cirka 20 minuter eller till de flyter upp till ytan. Serveras med stekt fläsk

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jollo10 12 augusti 2011

    Kolla stavning och mått och var du skriver ingredienserna samt gör såhär!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.