Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekaka med chokladglasyr

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Barnens favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda övriga ingredienser i en skål, häll sedan i smöret. Rör ihop smeten ordentligt. Tryck ut smeten i en klädd långpanna. Grädda sedan kakan i 200 grader i 8-10 min. Ta ut kakan och gör glasyren.
  2. Rör ihop smör, florsocker och kakao. Smält blockchokladen och blanda i den. Bred ut glasyren på kakan och strö på hackade nötter, kokos eller strössel. Skär sedan kakan i så stora bitar man vill ha.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MammaIrene 28 mars 2008

    Wow! Äntligen en fantastskt god kaka som även min son som är äggalergisk kan äta!!! Och vad lättlagad den var sen då, gick på ett kick! Tack så hemskt mycket för detta recept, min son sitter o mumsar ute i köket just nu, o vi andra tyckte lika mycket om den också!

  • irma1 23 juli 2008

    Den var jättegod alla vill ha receptet TACK

  • antaryaminna 18 december 2009

    Jättegoda! Ska jag göra fler gånger. Gjorde en annan mer julig kola glasyr. Massor av Tack!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.