Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Goda havrekakor som bakas med råsocker flor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och florsocker mjukt och smidigt. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg. Rulla degen till kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck till lätt med en gaffel.
  2. Grädda mitt i ugnen i 175° i cirka 10 minuter.
  3. Förvara torrt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • compe 1 november 2008

    de var jätte goda men mina kakor blev lite ojämna i form fast jag rulla de till samma form men goda blev en 4 av mig

  • zonale 12 augusti 2009

    Tummen upp för Råsocker Flor...Kakorna flöt ut så de blev tunna, spröda och samtidigt lite knäckiga. Godare än mitt gamla recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.