- Serverar: 30-40 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En smakrik god havrekaka med apelsinsmak som man bara vill ha mer av.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker med elvisp tills det blir vitt och poröst.
- Vispa snabbt i 1 ägg men 2 tsk bakpulver och den rivna apelsinen tills det har blandat sig väl.
- Vispa snabbt i havregrynen, kokos och vetemjölet med elvispen men bara tills smeten gått ihop resten kan du ta för hand.
- Forma degen till små kulor och platta ut dem på en plåt, de kan flyta ut lite, eller klicka ut dem med hjälp av 2 små teskedar, då blir kakorna inte så runda och fina.
- 200 grader i 8-11 minuter i mitten i ugnen.
Publicerat den
28 maj 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta ska jag och min flickvän baka nu. ser verkligen gott ut ! :)