Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med hallonsylt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Snabba, enkla och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna och arbeta in smöret. Rulla små bollar och lägg på bakpappersklädda plåtar.
  2. Gör en fördjupning i varje boll och lägg i en klick sylt.
  3. Grädda i 175 grader i ca 12- 15 minuter. De ska få lite färg.
  4. Kakorna flyter ut så lägg dem inte för tätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marikanylander 29 juni 2008

    Det står inte angivet någon smörmängd!Tänkte prova men i beskrivningen står smör som ej är ang.//Mika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.