Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med pecannötter

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Kalas goda havrekakor

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader. Blanda mjöl,bakpulver,smör,socker,vaniljsocker,havremjöl, och salt till en grynig massa. Tillsätt sirap nötterna och vatten. Blanda till en deg. Rulla degen till en längd som mäter 7 cm i diameter. Lägg den i kylskåp i ca 30 minuter. Skiva ca 1 cm breda skivor lägg dem på bakpappersklädd plåt. Sätt in dem i ugnen och sänk värmen till 175 grader och grädda i 15-20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.