Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med pumpakärnor, choklad och russin

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Knapriga cookies fyllda med godsaker. En variant på chocolate chip cookies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Vispa smör, farinsocker, socker samt vaniljsocker pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget och rör mellan varje. Blanda ner havregryn.
  3. Blanda mjöl, bikarbonat, salt, pumpakärnor och russin i smeten. Hacka chokladen och vänd ner den i smeten. Låt degen vila i ca 15 minuter.
  4. Forma runda platta kakor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt dem svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.