Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med russin

(6 kommentarer)  
Havrekakor med russin Havrekakor med russin
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda havrekakor som jag ofta har i frysen. Lätta att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Blanda in margarinet. Knåda till en deg och forma till små runda bollar.
  3. Lägg bollarna på bakpappersklädda plåtar, platta till dem lite och grädda tills kakorna flutit ut och blivit gyllenbruna. Ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • 6488 2 oktober 2010

    Supergoda! Blandade allt i matberedaren, det gick snabbt. Lite FÖR goda och latta att äta direkt ur frysen.

  • eccuulaisaa 15 april 2011

    Dessa låter helt fantastiska, men jag undrar, kan man ha typ blåbär istället för russin?:)

  • Hella1970 6 december 2011

    Åh vilka goda kakor, precis det recept jag har letat efter! Nu ska jag baka en till sats, utan russin, som sen ska doppas i choklad, mums! :D Stort tack för receptet!

  • Kakan1986 20 januari 2012

    Låter väldigt enkelt och gott :-) Måste jag testa! Men gillar inte russin så dom tänker jag byta ut mot choklad så får vi hoppas det funkar!

  • Kakan1986 22 januari 2012

    Dom blev jättegoda! Dock inte så platta som på bilden, så gjorde jag mina med finhackad mörk choklad och det blir nya favoriter. Tack för receptet!

  • pleta 28 mars 2013

    Plattade ut mina rejält och bakade så att de knappt hann få färg. Då blev de så underbart sega och möra fast fortfarande med lite crunch. Älskar dem!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.