Goda havrekakor som jag ofta har i frysen. Lätta att baka.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Supergoda! Blandade allt i matberedaren, det gick snabbt. Lite FÖR goda och latta att äta direkt ur frysen.
Dessa låter helt fantastiska, men jag undrar, kan man ha typ blåbär istället för russin?:)
Åh vilka goda kakor, precis det recept jag har letat efter! Nu ska jag baka en till sats, utan russin, som sen ska doppas i choklad, mums! :D Stort tack för receptet!
Låter väldigt enkelt och gott :-) Måste jag testa! Men gillar inte russin så dom tänker jag byta ut mot choklad så får vi hoppas det funkar!
Dom blev jättegoda! Dock inte så platta som på bilden, så gjorde jag mina med finhackad mörk choklad och det blir nya favoriter. Tack för receptet!
Plattade ut mina rejält och bakade så att de knappt hann få färg. Då blev de så underbart sega och möra fast fortfarande med lite crunch. Älskar dem!