Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havremuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En lättsötad muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Riv äpplet grovt, låt skalet vara med, 100 g rasp bör det bli.
  3. Blanda havrekli, bakpulver och sötning, och tillsätt äppelrasp, mjölk och olja.
  4. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ned i smeten.
  5. Grädda muffinsen i pappersformar eller i ett muffinsbleck. Beräkna gräddningstiden till 15 minuter. Muffinsen kan frysas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marialinnea92 6 augusti 2008

    Jag gjorde de här i går och för mig blev de inte bra. De blev väldigt degiga innuti och utanpå var de nästan brända. Och de smakade inte så jätegott heller. De kanske är för nyttiga på något sätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.