Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havremuffins

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt goda muffins, både nybakta och dagsgammla

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havregryn, mjöl, bakpulver, russin och aprikoser. Vispa upp äggen och tillsätt honung, olja och yoghurt under försiktig omrörning. Rör ihop äggsmeten och havreblandningen och skeda upp i muffinsformar. Strö över pumpafrön och grädda i mitten av ugnen på 225 grader, i ca 15 minuter, tills muffinsarna är gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.