Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrepanerad hokifilé med tonfisksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fullkornsriset.
  2. Häll havrekli i en djup tallrik, salta och peppra. Pensla hokifiléerna med lite olivolja, lägg dem en och en i havrekliet och klappa in blandningen så gott det går. Stek i rapsolja och lite flytande margarin.
  3. Häll vattnet av tonfisken och lägg den i en skål. Blanda med kapris, majonnäs, kesella och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  4. Gör en sallad med vitkål, rödlök och gärna röda vindruvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.