Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrepinnar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Barnens favoriter. Själv gör jag dem i roliga figurer med hjälp av minipepparkaksformer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa havregrynen lätt med en brödkavel eller för hand.
  2. Tillsätt de övriga ingredienserna. Arbeta degen slät med hjälp av lite mjöl.
  3. Dela degen 13 bitar. Rulla bitarna till längder som är fingertjocka. (Ev. använd en liten pepparkaksform.) Skär längderna i bitar på ca 5 cm och rulla dessa till pinnar.
  4. Lägg pinnarna på en smord plåt. Grädda dem guldgula i 200 grader i ca 10 minuter.
  5. Lossa pinnarna när de svalnat. Du kan, om du så vill, doppa snittytorna i smält choklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.