Lättbakat och smidigt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Dessa var kanon goda och dessutom porösa. Tack för receptet mvh Lena
jättegott!!! och jättelätt. Blir absolut att baka fler ggr:)
Mycket goda, lättbakade och kommer bakas fler gånger, så betyget blir fem. Jag drog ner första jäsningen till ca 20 minuter och det hade ingen som helst betydelse. De blev som Lena skriver porösa. //KAROLO
Jättegoda och lättbakat! Kan nog tycka att det blev lite för mycket i en långpanna, nästa gång delar jag degen och gör i två långpannor.
Lättbakade och goda. Men blev smuliga tyckte jag. Vet inte om jag gjorde nåt fel. Tyckte oxå att det blev mycke deg för en långpanna. Blir två nästa gång. Betyget 4 Lena
Andra satsen är igång. Detta var ett superrecept. Inte smuligt alls, bara saftigt gott. Fördelen med rutor är att man kan plocka fram ur frysen exakt det som behövs för dagena. Inget gammalt smuligt bröd på bänken :)
TACK, ett mycket bra recept! Kommer göras fler gånger då det hade en strykande åtgång och var dessutom enkelt att göra!
Goda och lätt bakade. Tack för ett jätte bra recept! Har bakat dessa ett flertal gånger med strykande åtgång.
Faaantastiskt gott bröd.....sonen gjorde tummen upp och dottern jublade :) Kommer att göras många gånger :) Körde havregryn och mjölk i micron en stund...det gick lika bra