Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrerutor med russin

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mumsiga små kakor med russin och havregryn. Kakorna går utmärkt att frysa! Till en vanlig långpanna, 35x40, får man göra dubbelsats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda russin, mjöl, havregryn, socker, bakpulver, kanel och salt. Tillsätt matfett och vatten. Tryck ut blandningen på ett bakpapper i en liten långpanna ca 18x20cm.
  2. Grädda kakan i mitten av ugnen tills ytan har lite färg, ca 20min.
  3. Skär kakan i bitar, ca 3x6cm, sedan den har svalnat något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.