Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havretosca i långpanna

 
Skriv ut

Jättegod och perfekt alternativ om man inte tål mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjöl, bakpulver,smör och mjölk. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda mitt i ugnen i 175 grader 20-25 minuter.
  2. Blanda samman allt till glasyren i en kastrull och värm under omrörning. Bred glasyren över den knappt färdigbakta kakan och grädda i ytterligare 10 minuter lite högre upp i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.