Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havsgryta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En riktigt festlig och god fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka purjolöken och fräs den i fett i en gryta. Strö över mjölet och rör om. Skär den halvtinade fisken i bitar och lägg dem i grytan. Tillsätt grädde, salt, peppar, chilisås och citron. Koka på svag värme under lkock 6-8 minuter. Blanda ner räkorna, men koka nu ej grytan för då blir räkorna sega. Låt allt bli genomvarmt. Strö över dill och servera med pressad potatis och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.